Over het afgelopen half jaar:
Tja, dan kijk je eens terug in je agenda en dan is er toch best weer veel de revue gepasseerd. Natuurlijk de TV uitzendingen met Paul, al verliepen de kijkcijfers wat stroef
(en de uitzendingen af en toe ook..).
En na jaren afwezigheid toch op 11 oktober weer even terug bij het JOC, als gastsolist en wel in Leeuwarden. Was een heerlijke relaxte middag, al waren er maar erg weinig muzikanten over van de ‘oude’ garde, dat geeft toch te denken helaas. (ook op Youtube)
Later die maand de Marco en Friends conc., topsfeer !! was heel erg leuk om te doen !! en de Jayhorns hebben zich van hun beste kant laten zien met al die artiesten!
In november dan een perfect georganiseerde saxofoondag in Barneveld, waar ik met Rob van Bavel een mini-concertje heb mogen geven, ik zag dat er wat mensen dat op Youtube hebben gezet… tja, zo gaat dat tegenwoordig natuurlijk.
Later in die maand toch weer een lead-alt gig (gebeurt niet veel meer..) met het MJO, een concert met de NY Voices, geweldige avond, goede bigband onder leiding van Joan Reinders.
De winter zetter zich echt in zo half december, en toen zaten we met de sectie (Jayhorns) een paar dagen in het rustieke Hardenberg, een theaterconcert met de Eversband. Voor herhaling vatbaar denk ik, wat een succes !!
Op oudjaar werden de uitzendingen van Paul dat seizoen afgesloten en tevens het programma, dat vanaf maart weer gaat beginnen in een andere vorm en met een andere naam, ben benieuwd !

Tot zover maar weer, mocht je meer info willen over iets, mail dan svp naar:  info@allardbuwalda.nl ,
Geniet ervan, tot ziens bij een optreden..!! groeten Allard

 

36 Reacties op MAART 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

1.045 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>