>>>>>7 nov 2009>>>>>

Over afgelopen half jaar:
In juni nog de stadionconcerten gedaan met Guus Meeuwis en Concert at Sea met Marco Borsato, er was toen nog niets aan de hand, maar zoals reeds uitgebreid besproken was dat twee maanden later een heel ander verhaal. Overigens waren de concerten van Marco and Friends in oktober heel erg relaxed en zeer afwisselend. Uit nood geboren, maar wellicht voor herhaling vatbaar…
In de maand juli is het meestal zeer rustig voor mij en dus greep ik de gelegenheid aan om te beginnen met het “City Grooves” project. Wat blijft het toch lastig om te beginnen..!! Resultaat is toch dat we al goede opzetjes voor 2 liedjes hebben, met dank aan de fantastische Michel van Schie (bas) en Ronald Kool (keys). Het begint nu vorm te krijgen, al merk ik in alle eerlijkheid dat het nu weer zoeken is naar tijd en energie voor dit project tussen alle drukte door. Maar wat we nu hebben voelt al erg goed !! Wordt wederom vervolgd..
Het jazz optreden met Nancy Morano was erg geslaagd, een leuk weerzien ook met Rob van Bavel en Ronald Douglas.
Het North Sea Jazz optreden was ook een positieve verassing, met de Beau Hunks sax-sectie in de ad-hoc Bigband en wat een klarinettist die Ken Peplowski, toffe gast ook !!
Voor de rest een heerlijke zomervakantie gehad in Friesland, onze favoriete stek !
Zoals iedereen inmiddels wel gemerkt heeft is Paul de Leeuw in september toch weer met een nieuwe show begonnen, leuk is wel dat het orkest nu een wat meer aanwezige rol lijkt te hebben. Michael Buble is al weer langs geweest en met name dat soort dingen vinden wij als muzikanten helemaal top natuurlijk !!

Tot zover maar weer, mocht je meer info willen over iets, mail dan svp naar: info@allardbuwalda.nl ,
Geniet ervan, tot ziens bij een optreden..!! groeten Allard