Liefhebbers,
Was weer een roerig half jaar… allereerst natuurlijk de verrassing van de nominatie voor de nieuwe CD ” The Return of the Elephant” in oktober, erg leuk allemaal die aandacht voor dit project, wat ik eigenlijk al heel lang in gedachten had.
Ben alweer druk bezig met het nieuwe project “City Grooves” , waarover later meer..!!
Verder afgelopen tijd nog twee ontmoetingen met twee erg kundige saxofoon-mondstukken goeroe’s, te weten Francois Louis (eigen mondstukken/ligature lijn) en Jean-Paul Gauvin (hoofd-designer voor Vandoren, dus de man van de mondstukken, binders en rieten..!!).
Beide persoonlijk ontmoet en uitgebreid gesproken bij de firma Bakker. Hoewel ik erg trouw ben aan mijn set-up, blijf ik altijd geinteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en ben dan ook blij dat ik volgend jaar met beide een persoonlijke afspraak ga maken, ik hou jullie op de hoogte natuurlijk.
En niet te vergeten de concertreeks met Borsato in het Gelredome, was weer een happening maar wel onverwacht vermoeiend, vooral het wachten kost meer energie dan het concert zelf, merkwaardig genoeg. Serie wordt herhaalt in maart (Sportpaleis, Antwerpen).
Tevens maken we met de Jayhorns nu gebruik van nieuwe microfoons van het merk AMT uit Amerika, super goede sound, op de in-ears die wij bijna altijd gebruiken zijn met name de koperblaasinstr. erg goed van elkaar te onderscheiden!!
En bij het TV-progr. MooiWeerDeLeeuw, natuurlijk weer div. muzikale hoogtepunten met o.a. Lionel Richie, Anastasia, Televizier-ring, Alain Clark (naast de laatste zeer succesvolle CD hebben we ook alweer stukken ingespeeld voor het volgende album…super..!!) en niet te vergeten Soulman Jamie Lidell !!

Tot zover maar weer, mocht je meer info willen over iets, mail dan svp naar: info@allardbuwalda.nl ,
Geniet ervan, groeten Allard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

1.044 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>